vineri, 23 aprilie 2010

Odihna

Știu ca se apropie sesiunea și mulți dintre voi sunteți studenți ca și mine.
 
Învățatul merge mana-n mana cu sportul reprezentând combinația ideala. Exista însă un mic detaliu ignorat de toata lumea: dacă nu dormi suficient, s-ar putea sa pici din picioare. 

Ieri am avut un junghi în spate care nu mi-a trecut decât după câteva ore bune de somn, azi m-a durut capul incredibil de tare și tot asa. 

Fie ca vrei sa slăbești, fie ca vrei sa te ingrasi trebuie sa te odihnești. Ideal este sa dormi 8 ore și sa prinzi minim 2 ore înainte de miezul nopții. Eu nu fac niciodată asta și se vede!

Aceasta regula se aplica și celor care au terminat de mult facultatea și nu se mai stresează cu învățatul.

O zi buna, 
Bisoux

3 comentarii:

Anonim spunea...

ai foarte mare dreptate...
Cine isi acorda timp suficient pentru odihna, acela se dovedeste capabil sa indeparteze orice urma de oboseala, sa inceapa o noua zi in deplinatatea resurselor sale fizice si intelectuale.
Un corp bine odihnit este mult mai bine pregatit pentru a-si pune in loare resursele naturale de aparare impotri bolilor. De aceea se si spune ca de omul bine odihnit bolile se lipesc mai greu.

Alexandra G. spunea...

@TiSport: Bine ai venit pe blog! Ai foarte mare dreptate. Am uitat sa precizez ca cel ce doarme mai mult decât este necesar va fi mai lent în toate activitățile pe care le va desfășura.

Marius spunea...

Total de acord cu lucru asta.Somnul inainte de ora 12(noaptea :p ) e cel mai sanatos.Ironia e ca scriu acest comentariu la o ora dupa miezul noptii :(