joi, 22 aprilie 2010

Lentile de contact colorate! Get Wild!



Utilizarea lentilelor de contact colorate este o alegere foarte buna si totodata un trend cu adevarat hot. Pot fi aplicate rapid, sunt mereu in voga si te ajuta sa te reinventezi de pe o zi pe alta!

Daca ti-e frica de schimbarile radicale de look, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa alegi lentilele de contact colorate. Acestea iti permit sa-ti schimbi aspectul fizic doar pentru o zi sau  chiar mai putin, in functie de starea de spirit pe care o ai sau de tinuta vestimentara.

Pentru ce culori sa optezi?
Daca in 2010 te hotarasti sa iti schimbi aspectul fizic cu ajutorul lentilelor de contact colorate, opteaza pentru verde - este intotdeauna sexy si misterios, albastru deschis - pentru un look natural si seducator sau negru - pentru o privire intensa si misterioasa.

Pe magazinul online www.getwild.ro gasiti lentile de contact colorate: verzi, negre, picasso, aquamarin, ochi de pisica, colorate UV si multe alte modele.

 
Lentilele de contact colorate intensifica vederea fara dioptrii. Lentilele de contact sunt realizate dintr-o textura moale si sunt produse în conformitate cu Standardele Internationale ISO de control al calitatii avand o certificare CE în materie de siguranta.

Din ce in ce mai multe personaje din filme, artisti si vedete poarta lentile de contact colorate.

Cu totii am vazut preacunoscutul film "Twilight" si am remarcat  privirea senzuala a lui Edward .De altfel lentilele de contact colorate wolf eye au dat un aer misterios vampirilor.



Lentilele de contact colorate pot da un aspect haios si plin de viata. Acest fapt este demonstrat in filmul "Alice in Wonderland".



Ii vedem in filme, reviste, poze si parca nu ar fi reali, tot mai multi artisti apeleaza la lentile de contact colorate.




Pentru mai multe detalii: http://www.getwild.ro/



Precizez ca:
1. Nici conținutul articolului, nici pozele nu-mi aparțin. Acestea mi-au fost trimise de cei de la www.getwild.ro.
2. Acest articol este o simpla sugestie. Pentru achiziționarea unor lentile de contact ar trebui sa va documentați mai mult. 
3. In urma acestei postări nu primesc niciun beneficiu material, nu săriți ca o faceți degeaba. 
4. Puteți pune întrebări legate de produse. Cei ce se ocupa de ele va vor răspunde cu cel mai mare drag. 
5. Nu îmi asum răspunderea pentru text, poze sau produse. 


O zi frumoasa,
Bisoux

Niciun comentariu: